Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση με εθελοντές στα γραφεία στον Ταύρο

Image
Πολιτική Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 13:00
 
«Εγκαίνια» θα κάνει την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο προκειμένου να στεγαστούν οι εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα «εγκαίνια» θα γίνουν στις 6 το απόγευμα, όπως φαίνεται στην αφίσα που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook.
 
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα στην οποία επαλαναμβάνεται το σύνθημα «είμαι εδώ». Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια συνάντηση με πολίτες είχε κάνει ο Κασσελάκης και το διάστημα που ήταν πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:


Νωρίτερα σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Ευγενία Κουντούρη, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιλογή για τα γραφεία στον Ταύρο που θα στεγάσουν τους εθελοντές του  πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Είδαμε αρκετούς χώρους, σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί τάιριαζε στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε» είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Κουντούρη. Σύμφωνα με την ίδια τα γραφεία «νοικιάστηκαν για την προελογική περίοδο δεν υπάρχει κάτι μετά από αυτό», διευκρινίζοντας ότι το συμβόλαιο ισχύει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί «στις 6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, υπάρχει άλλος ενοικιαστής».
 
Κατά την ίδια, «με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνει κανείς ότι θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ».